Bitcoin forblir ut av Chinese Institute’s Top 10 Cryptos når bedriftens adopsjon vokser

Kinas senter for informasjonsteknologi og Industry Development (CCID), en organisasjon under landets departementet for industri og informasjonsteknologi, har gitt ut sin 20 th krypto prosjekt rangeringer, og Bitcoin er fortsatt ute av topp 10.

Ifølge Bitcoin.com , av totalt 37 kryptokurrencyprosjekter rangert basert på grunnleggende teknologi, anvendelighet og kreativitet, klarte ikke flaggskipskryptovalutaen å komme inn på topp 10 til tross for å få noen få rangeringer, mens de fire beste posisjonene gikk til EOS, Ethereum ,. IOST, og TRON.

Bitcoin har likevel klatret opp fra 14 th posisjon og er fortsatt over noen andre kjente cryptoassets

Dash erstattet angivelig NEO for å komme inn på topp fem, og ble fulgt av BitShares og Cosmos. Bitcoin kom i 11 th sted på grunn av en heller lav score i “basic tech”, kommer inn under de fleste andre cryptoassets her. Når det gjaldt anvendbarhet, var BTC-poengsummen også under de fleste andre kryptoer, til tross for den økende adopsjonen.

CCID har avdekket at subindeksen for grunnleggende teknologi står for 65% av poengsummen, mens anvendbarheten subindekserer 20%, mens den resterende går til kreativitet. Rapporten kom ut da prisen på bitcoin brøt $ 17.000 tilsynelatende takket være en svakere dollarindeks (DXY) og markedssentimentet var på “ekstreme grådighetsnivåer”.

Prisen på bitcoin har sannsynligvis hatt fordeler av økende bedriftsadopsjon og PayPals nye tjeneste som lar brukere kjøpe, selge og holde kryptovalutaer på plattformen.

Tjenesten er foreløpig bare tilgjengelig for brukere i USA og støtter BTC, BCH, LTC og ETH

I følge et nettsted som sporer bitcoins bruk i selskapets statskasser, har 15 børsnoterte selskaper nå eksponering for BTC, og noen har sett at investeringene deres verdsettes betydelig siden de kjøpte kryptovalutaen.

MicroStrategies ’satsing på $ 425 millioner på flaggskipskryptovalutaen, for eksempel, så at den kjøpte 38 250 BTC, som nå er verdt over $ 640 millioner. På samme måte er Squares 50 millioner dollar nå 78 millioner dollar. Noen av de andre børsnoterte firmaene med bitcoineksponering inkluderer BTC-gruvedrift som Hut 8 Mining, Argo Blockchain og Riot Blockchain.