Bitcoin Pops over USD 10 000, bedre enn Ethereum alle større mynter igjen

Bitcoin (BTC) og ethereum (ETH) , de første og andre rangerte kryptoassettene etter markedsverdi, fortsatte høyere i løpet av helgen, med begge myntene som slo gjennom avgjørende motstandsnivå på henholdsvis USD 10.000 og USD 300.

Fra pressetid mandag morgen (04:43 UTC) var bitcoin opp med 5,6% det siste døgnet, og handlet like over USD 10.200-merket

Rallyet kommer da bitcoin først begynte å få fart tidlig i forrige uke, og plukket opp enda mer damp i løpet av helgen. Prisen er nå opp med 11% på en uke.

På søndag forbedret følelsen blant bitcoin-handelsmenn ytterligere da prisen kort omsatte over USD 10.000-nivået. Prisen returnerte deretter til å bryte gjennom dette nivået i et sterkere trekk tidlig mandag morgen UTC-tid, noe som økte optimismen ytterligere blant både handelsmenn og ‚HODLers‘.

„Vi er fortsatt positive til den generelle presise strukturen for bitcoin og forventer at den presser gjennom USD 10.000-USD 10.500 som en del av sin langsiktige bullish tekniske profil,“ ble Rob Sluymer, teknisk strateg i Fundstrat Global Advisors , sitert av Bloomberg . Likevel forblir det området „et motstandsbånd som bitcoin vil trenge å bryte over for å signalisere sitt neste trekk mot motstand på USD 13 800.“

Når det gjelder ETH, markerer også helgens rally en fortsettelse av et allerede sterkt rally forrige uke, som nå har økt prisen med mer enn 35% de siste 7 dagene. På pressetid i dag økte tokenet nesten 7% det siste døgnet, og handlet til en pris av USD 323. Andre mynter fra topp 10 er i rødt eller avansert under 2%.

Det kraftige momentumet i ethereum fikk trekkraft som den forrige høyden fra februar på rundt USD 285 ble tatt ut på lørdag, med rallyet som fortsatte utover søndagen og i de asiatiske handelstimene på mandag.

Basert på kartanalyse er det neste store motstandsnivået for det langsiktige daglige diagrammet for ETH nå rundt markedstoppen fra juni 2019 på USD 340 til 365-området

Rallyet i ethereum har skjedd ettersom mange nylig hete DeFi (desentraliserte finanser) tokens har konsolidert sine tidligere gevinster, og med noen til og med falt fra høydepunkter sett for mindre enn to uker siden. Blant disse symbolene var chainlink (LINK) , aave (LEND) og REN-protokoll (REN) , som har sett tap på henholdsvis 11%, 29% og 20% ​​de siste 7 dagene.

Close