fly Exclusive tillater kunder å betale med Crypto

En av de store tingene som mange bransjeeksperter hevder at bringer bitcoin inn i det vanlige territoriet, er bruken av den som en gyldig betalingsmåte, og nå, takket være fly Exclusive, ser det ut til at denne dagen kan komme ganske snart.

fly Exclusive tillater kryptobetalinger

fly Exclusive er et selskap som spesialiserer seg på private jet charterreiser. Som et luksusmerke har det kunngjort at alle kunder som ønsker å fly den vennlige himmelen gjennom sine tjenester, kan gjøre det ved hjelp av kryptovalutaer, som nå kan brukes sammen med fiat- og kredittkort for å betale for selskapets private jet-tilbud.

Siden den først ble oppfunnet mer enn 12 år, ble Bitcoin Profit opprinnelig designet for å tjene som et betalingsalternativ som en dag ville ta over fiat. Tanken om at bitcoin på en eller annen måte ville slå bort alle tradisjonelle betalingsmetoder, har lenge vært fanget i bakhodet hos investorene, selv om dette har vært en plagsom reise for både brukere og bedrifter.

Et av de store problemene med krypto er at den forblir ekstremt ustabil. Som et resultat kan det gå opp eller ned med et øyeblikk. Noen ganger er dette bra som akkurat nå som bitcoin handler med en heltidshøyde på omtrent $ 57 000 per enhet. Imidlertid, i andre tilfeller – som i 2018 – er prisen så dårlig at folk mister all sin formue, og til og med gruvearbeidere begynner å lete etter dagjobber.

Dermed ønsker mange bedrifter ikke å akseptere bitcoin eller krypto av frykt for å miste penger, og til en viss grad kan vi forstå deres frykt. Hvis du går inn i en butikk akkurat nå og kjøper varer til en verdi av $ 50 med bitcoin eller et annet aktivum, og i morgen går prisen på eiendelen ned og $ 50 blir $ 40, har selskapet du kjøpte fra tapt $ 10 mens du fremdeles kommer til gå bort med alt du kjøpte. Det er ikke helt rettferdig, og selskaper har forsøkt å beskytte seg selv.

Dagen for BTC-betalinger kan ha kommet

Men nå som store bedrifter som Uber og General Motors har kunngjort at de vurderer bitcoinbetalinger i fremtiden, begynner flere andre selskaper å få tillit til den digitale betalingsverdenen. I en uttalelse forklarte Mike Guina –  president for fly Exclusive -:

Teknologi fortsetter å omforme hvordan handel drives og kryptovaluta har vist seg å være en svært attraktiv investering for mange av våre nåværende og potensielle kunder. På grunn av dette omfavner vi muligheten til å tilby kryptovaluta-betalinger som en annen måte å levere verdi, bekvemmelighet og premium service til våre kunder.

fly Exclusive er et premiere privat flyselskap som opererer i forskjellige regioner over hele verden, inkludert Nord-Amerika, Karibien, Sentral- og Sør-Amerika, Europa og Asia. Selskapet tilbyr kunder over 70 forskjellige fly å velge mellom når de vurderer private flyreiser.