OMG Roars Back to Life op Tether Link, BTC, NEM, THETA, Aug. 24

OMG Network ziet sterke winst op het jaar met TETHER nieuws. NEM duwt weer hoger en THETA kijkt om de recente hoogtepunten uit te halen.

OMG

OMG Network heeft goed gepresteerd in 2020 na de handel op de dieptepunten van $0,29 in maart. De munt heeft sindsdien hoger om bij hoogten rond het $10.00 merk met de recentste schommeling aangedreven aangedreven door nieuws dat Tether (USDT) op de het vervoerlaag van het OMG netwerk live gaat. De 112% aanwinst in OMG deze week heeft de munthandel bij nummer 26 in de lijst van muntstukken door markt GLB met een waarde van $880 miljoen gezien.

Het project is gericht op het bieden van een opschalingskans voor Ethereum met vermelding van de website:

Het OMG-netwerk is een betrouwbare, niet-bewaarbare, Layer-2 schaaloplossing voor het overbrengen van waarde op Ethereum.

OMG Network werd omgedoopt tot OmiseGo en de munt profiteert van de prijswinsten en de hernieuwde belangstelling voor Ethereum.

De website van OMG Network suggereert ook dat bedrijven voor een derde van de prijs van het gebruik van Ethereum kunnen draaien, maar deze bewering kan worden aangevochten als de prijs van Corona Millionaire blijft stijgen. De stijgende prijs van ETH werd een belangrijk risico voor sommige van de gedecentraliseerde financieringsprojecten, omdat ze proberen te werken met een toenemende kostenbasis.

NEM

NEM (XEM) is een ander project dat probeert te ontwaken uit de sluimering als de XEM-munt zijn eigen opleving ziet. Een 38% aanwinst op de week heeft een beweging van rond $0.2500 aan handel op het $0.1000 niveau afgedekt. Sommige weerstand heeft zich gevormd voor het $0.1200 niveau, maar het volgende echte doel voor de munt zou $0.2000 zijn.

Het NEM-project heeft nu een marktkapitalisatie van bijna 860 miljoen dollar, waardoor het een plaats achter OMG inneemt. NEM wil een voortrekkersrol spelen bij de mainstream adoptie van bedrijfsblokkades en penningen.

De NEM Foundation heeft gewerkt aan haar Symbol Network en de NEM Social Hub. Symbol is een aanpasbaar Blockchain as a Service (BaaS) platform dat asset tokenization ondersteunt en de NEM Hub is een social mining platform gebouwd op de top van DAO Maker. Door de integratie van Symbol zijn bedrijven in staat om kosten te besparen, de verwerkingssnelheid te verhogen en gebruik te maken van wrijvingsloze datastromen. Op de NEM hub kunnen deelnemers tokens verdienen en samenwerken aan ontwikkelingstaken om de duurzaamheid te vergroten en de governance van het project te beschermen.

In het nieuws deze maand stond ook de XEM-munt op Bitflyer, een van de grootste cryptocurrencybeurzen van Japan, die de munt nog meer liquiditeit zal geven.

BTC

De recente opmars van Bitcoin aan de achterkant van de verzwakkende Amerikaanse dollar nam een pauze met een verandering in die trend. De notulen van de FOMC-vergadering van de Amerikaanse centrale bank zagen een minder agressieve Federal Reserve dan verwacht, waarbij ook de beleidsmakers zich op korte termijn distantiëren van de controle over de rentecurve. Dit leidde tot een hogere bounce in de Amerikaanse dollar en BTC gleed weer onder de 12.000 dollar uit.

De grafiek laat zien dat de grootste cryptocurrency in een kleine vlagformatie handelt en nog steeds hoger zou kunnen komen. Deze week worden er enkele economische uitgaven voor de dollar gedaan, maar de Federal Reserve zal weer de belangrijkste marktverstoorder zijn als de officials elkaar ontmoeten in Jackson Hole, Wyoming voor hun jaarlijkse economische symposium. De markten zullen op zoek zijn naar commentaren die enige voorspelling geven over de komende strategieën van de bank.

De weerstand voor Bitcoin ligt op 12.400 dollar, met 14.000 dollar als volgende obstakel op de route naar de vorige hoogtepunten in de buurt van 20.000 dollar.

THETA

Theta was weer een kruipende hoger met een 31% winst op de week als de munt herstelt van de recente correctie om weer te duwen voor de hoogtepunten.

Theta was een sterke performer in mei/juni, omdat de markt een aantal spannende ontwikkelingen voor het project absorbeerde. Theta begon zijn leven als een Youtube-achtige streaming- en gamingdienst met het Theta.Tv-platform. In mei werd opgemerkt dat Theta.Tv met de nieuwe Galaxy S20 smartphone een totaal van meer dan 75 miljoen apparaten wereldwijd zal verschepen. Daarnaast werd de app gelanceerd op Android smart TV’s, waarmee Theta Fuel beloningen aan smart TV’s wordt aangeboden.

THETA was bijna 13% hoger op maandag en het muntstuk ziet eruit om de hoogtepunten te testen in de buurt van het $0.6000 niveau. Het muntstuk zag agressief het terugkopen in laat-mei en corrigeerde toen aan rond het $0.2000-niveau, dat een aardige terugtrekking voor onderdompelingskopers was. De $0.6000 hoogtes zouden een goede test moeten zijn voor het THETA-muntstuk en zullen laten zien of er nog steeds kracht in de beweging zit.

Close